انبه در بازار زاهدان موجب افزایش شدید قیمت میوه شد

انبه در بازار زاهدان به هضم کمک می کند انبه حاوی آنزیم هایی است که به تجزیه پروتئین کمک می کند. ماهیت فیبری انبه به هضم و دفع کمک می کند. همچنین سرشار از فیبر غذایی حیاتی، ویتامین ها و مواد معدنی است.

درمان گرمازدگی وقتی در تابستان آفتاب خیلی گرم است، فقط چند انبه را در آب آن بریزید. کمی آب و یک قاشق غذاخوری شکر یا عسل سفید اضافه کنید.

این آب سرد فوراً به شما احساس شادابی می دهد و از گرمازدگی جلوگیری می کند. با فواید انبه در طب جایگزین آشنا شوید

انبه حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. در هند از انبه برای توقف خونریزی، تقویت قلب و تحریک ذهن استفاده می شود.
انبه خون سازی می کند و در موارد کم خونی کمک می کند زیرا حاوی درصد بالایی از آهن است.

انبه

مقادیر پتاسیم و منیزیم موجود در انبه همچنین به درمان انقباض عضلانی و همچنین کاهش استرس کمک می کند. انبه یکی از غنی ترین منابع طبیعی بتاکاروتن است که یک آنتی اکسیدان است و همچنین یک گروه ویتامین B است که به تقویت سیستم عصبی کمک می کند.

انبه همچنین حاوی اسید گلوتامین است که غذای مناسب مغز برای تمرکز و حافظه است. یک میوه انبه با اندازه متوسط ​​حاوی حدود 40 درصد از نیاز روزانه فرد به فیبر است.

اگر روزانه یک میوه انبه بخورید، از یبوست یا سندرم روده تحریک پذیر رنج نخواهید برد. در سودان انبه را با فلفل می خورند که ارزش غذایی خود را از دست می دهد.
ارزش غذایی در هر (100 گرم):
انرژی غذایی 250 کیلوژول (60 کیلو کالری)
کربوهیدرات ها 15 گرم
قند 13.7
فیبر رژیمی 1.6 گرم
پروتئین
پروتئین کل 0.82 گرم
چربی ها
چربی ها 0.38 گرم
ویتامین ها
معادل ویتامین A 54 میکروگرم (6%)
تیامین (ویتامین B1 ) 0.028 میلی گرم (2%)
ریبوفلاوین (ویتامین B2 ) 0.038 میلی گرم (3%)
نیاسین (ویتامین B 3 ) 0.669 میلی گرم (4%)
ویتامین B5 یا اسید پانتوتنیک 0.197 میلی گرم (4%)
ویتامین B6 0.119 میلی گرم (9%)
نمک اسید فولیک (ویتامین B9 ) 43 میکروگرم (11%)
کالین 7.6 میلی گرم (2%)
ویتامین سی 36.4 میلی گرم (61%)