چاشنی غذای هندی با زیره اصل کرمان

زیره هم به صورت دانه کامل و هم به صورت پودر آسیاب شده موجود است و هر دو در دستور العمل ها استفاده می شوند به عنوان مثال، زیره اصل کرمان کامل در غذاهای هندی وجود دارد، جایی که دانه های کامل در ابتدای غذا به روغن داغ اضافه می شود تا طعم روغن و در نتیجه بقیه مواد را تزریق کند زمانی که دانه به آرامی برشته شود، طعم بیشتری به دست می آید، که به راحتی با استفاده از یک تابه خشک روی حرارت متوسط ​​انجام می شود.

زیره آسیاب شده از آسیاب کردن دانه های زیره برشته خشک تهیه می شود می توان آن را در هر زمان به دستور غذا اضافه کرد زیرا طعم آن به حرارت یا زمان برای آزاد شدن نیاز ندارد، همانطور که در مورد دانه ها وجود دارد.

زیره سبز

با تفت دادن کمی دانه های زیره کامل و سپس آسیاب کردن دانه ها در آسیاب ادویه یا با هاون و هاون می توانید از طعم شدیدتر و ظریف تر لذت ببرید. ممکن است بخواهید هنگام استفاده از اندازه‌گیری‌ها برای دستور غذا و آسیاب کردن زیره از دانه‌های تازه برشته شده، آن را در نظر بگیرید. پس از آسیاب کردن، زیره به تدریج طعم خود را از دست می دهد و باید به طور مرتب جایگزین شود.

زیره دارای طعم و عطر گرم و خاکی با کمی شیرینی و تلخی است دانه های کامل باید برشته شوند تا به طعم مطلوب برسند.